FÖRETAGET

Home » FÖRETAGET

LEANY – Redefining Expectations

Leanys uppdrag är att med kunskap och teknologi förenkla och kostnadseffektivisera verksamheter inom textiltvätt, disk och ytrengöring. Med ett brett nätverk av marknadsledande leverantörer och återförsäljare knyter vi samman samarbeten och avtal som enkelt hanterar hårdvara och service inom dessa områden.

Med en kontakt och ett telefonnummer fyller vi tomrummet som kan uppstå vid inköp av tvätt- och diskmaskiner samt utrustning för ytrengöring. Vi garanterar en säker och trygg drift med löpande kemförbrukning, service och underhåll.

Våra kunder har starkt fokus på enkelhet, ekonomi, miljö- och driftsäkerhet samt snabba åtgärder vid eventuella driftstopp.

Några exempel på kundsegment är:

  • Horeca
  • Camping
  • Företag
  • Vård, omsorg och offentliga inrättningar med städ och tvätt
  • Fastighetstvätt, tvätt i egen regi
  • Lokalvård

Leany Pro

Med Leany Pro får du den enklaste och billigaste vägen till ren tvätt, disk och ytor. Vi tillhandahåller uppdaterad utrustning och doseringsprogram som tas fram speciellt för dina behov. Leany hjälper till med att komponera rätt blandningar och doseringar för bästa tvättresultat, ekonomi och minsta miljöpåverkan.

Leanys egna Pro-Wash-serie är speciellt framtagen och anpassad för de egna doseringsanläggningarna och är högeffektiva tvättmedel för bästa resultat. Med vårt enkla märkningssystem är det lätt att hålla ordning på vilket kem som skall användas.

Flertalet av våra kemprodukter är miljömärkta och med vår doseringsutrustning kan du vara säker på att det inte sker överdosering eller annan onödig förbrukning. I vårt uppdrag ingår att vi arbetar för en hållbar miljö.

Leany ser till att leverera rätt förpackningar som är anpassade efter din förbrukning och vi lagerför allt från 5 liters dunkar till 200 liters fat.

Leany Care

I vår Select Perf-serie med färdigblandade ready-to-use-förpackningar kompletterar vi vårt utbud med övriga rengörings- och hygienprodukter för samtliga ytor inklusive kroppshygien. Noga utvalda produkter med en marknadsledande kvalité för bästa renhet och slutresultat. Vi tillhandahåller även en del redskap och utrustning för städ och rengöring.

 

Tjänster

Leany erbjuder även rena konsulttjänster där vi hjälper till att projektera och planera tvättanläggningar, alltifrån nya privata tvättstugor till hela industritvätterier. Med gedigen erfarenhet och kompetens ser vi till att få en tvättkedja att bli så miljö- och kostnadseffektiv som möjligt. Vi samarbetar med marknadens ledande aktörer och erbjuder även egenutvecklad utrustning för dosering samt serviceavtal för säker drift där vi garanterar service inom 24 timmar.