FÖRETAGET

Home » FÖRETAGET

LEANY – Redefining Expectations

Vi på Leany använder modern teknologi för att kostnadseffektivisera verksamheter inom textiltvätt, disk och ytrengöring. Med bred kunskap och ett stort nätverk av marknadsledande leverantörer och återförsäljare hanterar vi hela kedjan från hårdvara till service inom textiltvätt, disk och ytrengöring.

Hos Leany blir du alltid bemött av professionella och service inriktade medarbetare, som gör sitt yttersta för att garantera en säker och trygg drift med löpande kemförbrukning, service och underhåll. Vi hjälper er verksamhet med bland annat inköp av tvätt- och diskmaskiner samt utrustning för ytrengöring.

Leany har ett stort fokus på enkelhet, ekonomi, miljö- och driftsäkerhet samt snabba åtgärder vid eventuella driftstopp för våra kunder.

Leany Pro

Med leany pro får du den enklaste och billigaste vägen till ren tvätt, disk och ytor. Vi tillhandahåller uppdaterad utrustning och doseringsprogram som tas fram speciellt för dina behov.

Leany hjälper till med att komponera rätt blandningar och doseringar för bästa tvättresultat, ekonomi och minsta miljöpåverkan.

Leany care

I vår select perf-serie med färdigblandade ready-to-use-förpackningar kompletterar vi vårt utbud med övriga rengörings- och hygienprodukter för samtliga ytor inklusive kroppshygien.

Noga utvalda produkter med en marknadsledande kvalité för bästa renhet och slutresultat. Vi tillhandahåller även en del redskap och utrustning för städ och rengöring.

Tjänster

Leany erbjuder även rena konsulttjänster där vi hjälper till att projektera och planera tvättanläggningar, alltifrån nya privata tvättstugor till hela industritvätterier. Med gedigen erfarenhet och kompetens ser vi till att få en tvättkedja att bli så miljö- och kostnadseffektiv som möjligt. Vi samarbetar med marknadens ledande aktörer och erbjuder även egenutvecklad utrustning för dosering samt serviceavtal för säker drift där vi garanterar service inom 24 timmar.