Öppet: 08:00-16:00: 0470-57 55 50
office@leany.se
 

Vår första totalentreprenad- renovering och uppdatering av tvättstuga!

December 1, 2023

Vi har precis avslutat vår första totalentreprenad av tvättstuga ett och två av sammanlagt fem på en större BRF i Växjö. JP-Rör fixade all VVS, Striddes Färghandel stod för måleri och Janne på Växjö Färg och Tapet fixade mattan. Kunderna blev mycket nöjda när vi tillsammans med Miele demonstrerade de nya maskinerna. Det kom upp en fråga ganska snabbt “maskinerna är mindre än de vi hade innan, så ska det väl inte vara?”. Faktiskt så är det så att maskinerna är mindre, men trumman inuti maskinen är lika stor som på de gamla, så ingen skillnad där, dessa från Miele tar bara mindre plats och är mer energisnåla än de gamla vilket uppskattas nu när elen blir dyrare.

Vi satte även in vårt doseringssystem så den som tvättar inte behöver ta med sig eget tvättmedel och sköljmedel. Våra medel innehar inga allergener och är doftfria. Det är bra att veta, om man tvättar i gemensam tvättstuga, första tvätten körs alltid med föregående tvättares medel, annars måste man köra ett sköljprogram innan man tvättar sin egna tvätt. Detta kan påverka din tvätt i form av oönskade dofter eller inte ren tvätt.

I början av nästa år renoverar vi de sista tre sista och det kommer och vi hoppas det kommer gå lika bra som det gick med de första!

Före:

Efter;

 

Bli en partner

    Kontrollera att alla fält är korrekt ifyllda utan fel. När du har fyllt i formuläret kommer vi att kontakta dig och ge dig ett lösenord så att du kan logga in som partner.