Öppet: 08:00-16:00: 0470-57 55 50
office@leany.se
 

OM LEANY

“Leany” är ett företag som sysslar med försäljning av högkvalitativa rengöringsmedel och erbjuder tjänster för installation av tvättmaskiner i Sverige. Vi arbetar med erfarna specialister för att säkerställa högsta möjliga kvalitetsnivå för våra kunder. Vårt uppdrag är att underlätta vardagen för våra kunder genom att erbjuda dem de bästa lösningarna för städning och tvätt. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder, därför försöker vi alltid erbjuda en pålitlig och professionell service.

TEAMET

Magnus Athley

Grundare, delägare, majoritetsägare och VD

Jag har varit i kemikaliebranschen sedan 1997 och startade Leany 2017. Gillar att vara ute och bygga speciallösningar till slutkunder oavsett om det handlar om arbetskläder för ambulanssjukvårdare eller juverdukstvätt inom mjölkindustrin. Har en förkärlek till komplicerade ”fall” där andra gått bet. Gillar att driva företag och se möjligheterna till tillväxt och bidrag till miljövänliga lösningar. På fritiden försöker jag så ofta det går att busa med barnbarnen och dagdrömmer om ett hus i Spanien.

E-mail: magnus.athley@leany.se
Tel: 0470- 57 55 52

Mikael Arnesson

Delägare och servicetekniker

Jag har jobbat i branschen sedan 2008 och gick över till Leany 2019. Min specialitet är installation och programmering av maskiner samt doseringsutrustning. Det roligaste med mitt arbete är att se till att kunden alltid blir nöjd oavsett om det handlar om reparation eller nyinstallation. På fritiden tränar jag dotterns fotbollslag i Alvesta.

E-mail: mikael.arnesson@leany.se
Tel: 0470- 57 55 57

Kevin Athley

Delägare och servicetekniker

Jag har jobbat i branschen i 7 år och på Leany sen 2019. Min specialitet är att sätta kunden i fokus, se lösningar och förbi problemen. Jag har installerat över 350 diskmaskiner bara under år 2022 så det är något jag kan göra i sömnen! Det roligaste med mitt arbete är när jag får vara med från start av nyinstallation då jag kan bidra med nya idéer och lösningar till färdig produkt med kunden i fokus. Att visa hur kunden kan få ner elkostnader, automatisering av tvättmedelsdosering men samtidigt ha ett hållbarhetstänkt med miljön i fokus, det är det jag gillar mest med att jobba på Leany. När jag inte jobbar så hittar ni mig som kartläsare i högsta klassen i Rally-SM, allt som har med motorsport att göra ligger mig varmt om hjärtat!

E-mail: kevin.athley@leany.se
Tel: 0470- 57 55 56

Nina Gustavsson

Administratör

Jag har jobbat med ekonomi och service sedan 2005 och på Leany sedan 2023. Jag är bra på är att se detaljer, följa upp och förenkla rutiner. Min roll på Leany är att vara spindel i nätet och det är något jag trivs väldigt bra med. Det är väldigt viktigt för mig att mina kollegor har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb och att de har det bra på sin arbetsplats! När jag inte jobbar så är jag ute i skogen och springer eller kör motorcykel med kompisar.

E-mail: nina.gustavsson@leany.se
Tel: 0470- 57 55 51

Pelle Carlsson

Vaktmästare

Jag började jobba på Leany 2022. Jag är bra på att se kundens behov av tvättmedel, rekommendera vad de behöver för olika produkter för att få ett suveränt tvättresultat. Det jag gillar mest med Leany förutom att hjälpa kunder är den goda stämningen, vi har roligt tillsammans och det är en familjär stämning! På fritiden hittar ni mig på golfbanan med 0,9 i handicap. Jag brukar åka på golfresor utomlands ett par gånger om året med bla Magnus.

Bli en partner

    Kontrollera att alla fält är korrekt ifyllda utan fel. När du har fyllt i formuläret kommer vi att kontakta dig och ge dig ett lösenord så att du kan logga in som partner.